ЗАШТИТА ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

BIC група („BIC“) задражава право на измену изјаве о заштити личних података. Због тога нас посећујте редовно и читајте нашу изјаву о заштити личних података.За контролу података задужен је Societe BIC, са канцеларијом у 14 rue Jeanne d’Asnières – 92611 Clichy Cedex – Француска.

1. ИЗЈАВА О ЗАШТИТИ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА

BIC је посвећен заштити ваше онлајн приватности током посете нашем сајту. Сврха ове изјаве је да вас обавести о типовима информација које сакупљамо о вама и о начину на који их користимо, као и о опцијама које имате у вези употребе тих информација.
Дајући личне податке одобравате контролору информација да сакупи и процесуира ваше личне податке како је истакнуто у овој изјави.
2. Употреба прикупљених личних података

Овај сајт је у сагласности са француским законима о заштити података личности и усклађен је са Европском директивом 95/46/ЕЦ о заштити личности с обзиром на процесуирање личних података И слободно кретање истих. По захтеву гарантован вам је приступ вашим личним подацима као и измана исправка или брисање. По вашем захтеву овлашћени сте и да оспорите процесуирање ваших личних података као и да будете информисани о њиховој употреби.
Сваки такав захтев треба упутити на:
Service Communication, Société BIC
14, rue Jeanne d'Asnières, 92611 Clichy Cedex – France
Задржавамо право да од вас тражимо ваше личне податке укључујући име, фотографију, годиште, пол, е-маил адресу, и поштанску адресу, као и податке о вашој деци како би могли креирати персонализивани налог, контактирати вас ради одговора на ваше коментаре, питања или захтеве као и омогућити вам да учествујете у свим наградним играма организованим на сајту.
Уколико одбијете да нам дате ваше податке нећемо моћи да вам обезбедимо неке од услуга нашег сајта. Осим одговарања на вашу електронску пошту немамо намеру да вам шаљемо поруке сем у случају да сте тражили информацију или уколико сте се сложили да примате наш лист.
3. Употреба и сакупљање података који нису лични; Платформе треће стране

Наш сајт је интегрисан са сајтовима трећих страна, укључујући Гугл ради аналитичких функција и Фејсбук ради лајк и шер функција. Ми можемо сакупљати техничке информације које нису личног карактера користећи колачиће и друге технологије, самостално и користећи платформе трећих лица, као што су оне горе наведене. Технички податак може бити ваша ИП адреса, пут претраживања, оперативни систем, и друге информације које нису личног карактера. Када сте у интеракцији са платформом треће стране, као што је лајковање или шеровање на Фејсбуку, те платформе могу забележити вашу интеракцију са нашим сајтом. Платформе трећих страна имају сопствене изјаве о заштити личних података, које одређују употребу свих личних података као и информација које нису личног карактера.

4. Линкови са другим сајтовима

Овај сајт може садржавати линкове ка другим сајтовима. БИЦ нема контролу а према томе ни одговорност над праксом заштите личних података на овим сајтовима. Потребно је да се упознате са изјавама о заштити личних података сваког сајта који посећујете.

5. Приказивање података трећој страни

Можемо приказати или на други начин учинити доступним ваше личне податке пружаоцима услуга који на помажу у нашем пословању. То су на пример пружаоци услуга треће стране, који администрирају садржај или испуњавају захтеве за другим услугама. Можемо приказати неке или све прикупљене личне податке, као што је описано, непознатим трећим странама које пружају услуге или нам помажу у пружању услуга у нашу корист, описаних у овој изјави.
Пружаоци услуга чувају информације потребне да изведу назначене функције а ми их не овлашћујемо да користе или приказују личне податке за сопствени маркетинг или у друге сврхе уколико нису добили вашу сугласност. Када дајемо ваше личне податке трећој страни, захтевамо од њих да имају одговарајућу заштиту личних података у сагласности са овом изјавом и важећим законима.
6. Прикупљање и употреба личних података малолетника

Иако посетиоци свих узраста могу претраживати наш сајт, ми не прикупљмо личне податке малолетника без одобрења њихових зконских старатеља. Ако сте родитељ или законски старатељ малолетног лица које нам је дало своје личне податке, можете нас контактирати ради брисања истих користећи контакт информације дате доле.

7. Прикупљање и употреба личних података малолетника

Ми не пратимо ваше активности на било ком другом сајсту сем на нашем. Не учествујемо у активностима познатим као бихејвиорално рекламирање као што и не пратимо ваше активности на било ком другом сајту. Неки претраживачи имају „не прати“ опцију која вам омогућава да дате сајтовима до знања да нежелите да ваше онлајн активности буду праћене. Ове могућности још увек нису усклађене и наш сајт тренутно није подешен да одговори на сигнале праћења на њему.